Nasze Menu
SZEF KUCHNI POLECA
Ranczerskie Menu
Posmakuj połączenia tradycji z elementem niespodzianki. Odkryj menu, w którym każdy z kucharzy wniósł swój pomysł i energię, dzięki czemu dania mają świeżą i autentyczną odsłonę.
GĘSINA
NA ŚW. MARCINA
-
CARPACCIO Z WĘDZONEGO PÓŁGĘSKA 35 zł
na pieczonej chałce z sosem, piklami i truflowym puree
ogórki konserwowe | kurka marynowana | cebula marynowana | cebula piklowana | puree z trufli i fioletowej marchewki -
GOŁĄBKI Z SZARPANĄ GĘSINĄ I MODRĄ KAPUSTĄ 49 zł
z puree ziemniaczanym na sosie chrzanowym
marchewka | seler | suszona śliwka | chrzan | śmietana | chipsy z jarmużu -
BARSZCZ BIAŁY KAPUŚCIANY 28 zł
na gęsinie z ziemniaczkami i chrupiącymi skwarkami
-
PYZY Z GĘSINĄ 49 zł
na sosie z dzikiego bzu
piklowana dynia | bekon
-
FLAKI Z OZORKÓW WOŁOWYCH 30 zł
z czosnkową grzanką
borowiki | warzywa korzenne -
WĄTRÓBKA DROBIOWA W MIODZIE PITNYM 39 zł
bułeczka pampuch | gruszka | jabłko | cebula | śliwka suszona | orzechy | lody z boczkiem i majerankiem
-
KOPYTKA Z DYNI 45 zł
na puree gruszkowo-pietruszkowym z trio serowym
sałatka z buraka i gruszki | brokuł | czosnek | ocet śliwkowy | chipsy z topinamburu -
GULASZ Z DZIKIEGO MIĘSA 69 zł
ze złocistym plackiem ziemniaczanym
jeleń | jałowiec | warzywa korzenne | leśne grzyby | demi-glace | pomidory | wędzona śmietana | chipsy z dyni
PRZYSTAWKI I SAŁATKI
-
TATAR WOŁOWY 46 zł
warzywa i kurki piklowane | majonez anchois | oliwa lubczykowa | grzanka
-
TATAR Z ŁOSOSIA 46 zł
musztarda dijon | nasturcja | kapary | grzanka | cebulka piklowana
-
KASZANKA PIECZONA 29 zł
chałka | masło | salsa verde | musztarda | chrzan
-
SAŁATKA Z KURCZAKIEM 39 zł
szpinak | mieszane sałaty | dresing dijon | puder z boczku | pomidorki cherry
-
SAŁATKA
Z OWCZYM SEREM 40 złpapryka | pomidor | ogórek | cebula cukrowa | mieta | oliwa czosnkowa
DANIA GŁÓWNE
-
KOTLET SCHABOWY Z KOSTKĄ 58 zł
młode ziemniaki | koperek | gzik | wstazki ogórka
-
GOLONKA PIECZONA 45 zł
ziemniaczane purre | colesław | konfitura sliwkowa | chrzan | musztarda
-
PIECZONY FILET Z TĘCZOWEGO PSTRĄGA 48 zł
kopytka buraczane | konfitura z rabarbaru | mieszane sałaty | dresing imbirowy
-
POLĘDWICZKA WIEPRZOWA 48 zł
puder z bekonu | młode warzywa | sos pieprzowy | marynowana gruszka
-
PIERŚ Z KACZKI (SOUSE - VIDE) 65 zł
mus z papierówki i czerwonej porzeczki | boczniak mikołajkowy | pyzy | młode warzywa
-
PIERŚ Z KURCZAKA SUPREME 46 zł
puree ziemniaczane | groszek cukrowy | salsa z ogórka
-
CHEESEBURGER WOŁOWY (200g) 45 zł
bułka brioche własnego wypieku | sos serowy | ketchup | cheddar | pikle | cebula | frytki | surówka colesław
DESERY
Zarezerwuj miejsce już dziś: +48 534 692 979