Nasze Menu
SZEF KUCHNI POLECA
Ranczerskie Menu
Posmakuj połączenia tradycji z elementem slow food. Odkryj menu, w którym każdy z kucharzy wniósł swój pomysł i energię, dzięki czemu dania mają świeżą i autentyczną odsłonę.

WARTO SPRÓBOWAĆ

PRZYSTAWKI I SAŁATKI
-
TATAR WOŁOWY 46 zł
podany z drobno siekanymi dodatkami: pieczarkami, cebulą, kaparami oraz musztardą i grzanką
-
RYDZE SMAŻONE 39 zł
rydze z naszej spiżarni przygotowane wedle własnej receptury w klarowanym maśle
rydze | czosnek | masło | grzanka pietruszkowa | natka pietruszki -
SAŁATKA Z KOZIM SEREM 40 zł
sałaty z pieczoną papryką, pomidorem, cebulą marynowaną, vinegretem balsamicznym, chips z topinamburu
DANIA GŁÓWNE
-
KOTLET SCHABOWY NA SMALCU SMAŻONY 55 zł
ziemniaki | zasmażana kapusta z boczkiem i koperkiem
-
KACZKA Z PIECA 67 zł
pół kaczki luzowanej na sosie z pomarańczy i tymianku | buraczki zasmażane | kopytka dyniowe
-
GOLONKA PIECZONA Z MIODEM PITNYM 49 zł
zasmażana kapusta z boczkiem i koperkiem | puree ziemniaczane | chrzan | musztarda
-
KOTLET DE VOLAILLE 47 zł
pierś kurczaka | masło | natka pietruszki | marchewka z groszkiem puree ziemniaczane
-
CHEESEBURGER WOŁOWY (200g) 48 zł
bułka brioche | sos majonezowy z gorczycą | ketchup | ser ogórek konserwowy | cebula czerwona karmelizowana | sałata lodowa frytki | surówka colesław
-
PIECZONY FILET Z SANDACZA 51 zł
sos winny z białą cebulą i zielonym pieprzem | ziemniaki szpinak z pomidorkami
-
GULASZ Z DZIKIEGO MIĘSA 69 zł
ze złocistym plackiem ziemniaczanym

MAKARONY I PIEROGI
-
MAKARON Z KURCZAKIEM I RYDZAMI 46 zł
kurczak | śmietana | rydze | czosnek | natka pietruszki
*W WERSJI WEGETARIAŃSKIEJ BEZ KURCZAKA - ZGŁOŚ KELNEROWI -
PIEROGI 35 zł
z szarpaną wołowiną i wieprzowiną
sos rozmarynowy | prażona cebula | puder z boczku -
ZAPIEKANE PIEROGI ZE SZPINAKIEM 35 zł
konfitura z pomidorów, ser pleśniowy
-
PYZY Z MIĘSEM 38 zł
okrasa z cebuli i boczku
Zarezerwuj miejsce już dziś: +48 534 692 979