Catering Świąteczny
Menu
PRZEKĄSKI RYBNE
-
DUET RYBNY W GALARECIE 20 zł / 100g
pstrąg | łosoś
-
WYBÓR RYB WĘDZONYCH 35 zł / 200g
halibut 50g | łosoś 50g | węgorz 50g | pstrąg 50g
-
ŚLEDŹ W ŚMIETANIE 16 zł / 100g
-
ŚLEDŹ TRADYCYJNY W OLEJU 13 zł / 100g
-
RYBA PO GRECKU 13 zł / 100g
-
KARP W GALARECIE 16 zł / 100g
-
ŁOSOŚ W CIEŚCIE FRANCUSKIM 26,5 zł / 100g
MIĘSA PIECZONE
-
SCHAB PIECZONY 40 zł / 500g
-
BOCZEK PIECZONY 35 zł / 500g
-
SZYNKA PIECZONA 45 zł / 500g
-
KARKÓWKA PIECZONA 35 zł / 500g
-
PASZTET TRADYCYJNY 30 zł / 500g
-
STUDZIENINA 9 zł / 100g
nóżki wieprzowe
MIĘSA WĘDZONE
-
SCHAB WĘDZONY 40 zł / 500g
-
BOCZEK WĘDZONY 35 zł / 500g
-
SZYNKA WĘDZONA 45 zł / 500g
-
KARKÓWKA WĘDZONA 35 zł / 500g
ZUPY
-
PRAWDZIWY BARSZCZ CZERWONY 26 zł / 900ml
-
ZUPA GRZYBOWA Z ŁAZANKAMI 42 zł / 900ml
PIEROGI I INNE
-
PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI 3 zł / szt.
-
PIEROGI Z MIĘSEM 3 zł / szt.
-
USZKA Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI 7,5 zł / 6szt.
-
KROKIETY Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI 4 zł / szt.
SAŁATKA
-
SAŁATKA JARZYNOWA 28 zł / 500g
DANIA OBIADOWE
-
KARKÓWKA W SOSIE GRZYBOWYM 17,5 zł / 150g
-
WOŁOWINA WOLNO GOTOWANA 35 zł / 150g
-
KACZKA PIECZONA CAŁA 135 zł / szt.
pieczona w całości, faszerowana jabłkami, sos żurawinowy (ok. 1,5kg)
-
KAPUSTA WIGILIJNA 25 zł / 500g
ze śliwką i grzybami
-
BIGOS TRADYCYJNY 35 zł / 500g
ze śliwką i grzybami
RYBY
-
FILET Z KARPIA 25 zł / 200g
obsmażony, do odgrzania
-
FILET Z SANDACZA 35 zł / 200g
obsmażony, do odgrzania
DODATKI DO DAŃ
-
PUREE Z KALAFIORA 11 zł / 150g
-
BURAKI ZASMAŻANE 12 zł / 150g
-
KOPYTKA 12 zł / 150g
-
KLUSKI ŚLĄSKIE 12 zł / 150g
CIASTA
-
SZARLOTKA 52 zł / 1kg
na kruchym cieście
-
MARCHEWKOWE 46 zł / 1kg
z białą czekoladą
-
MAKOWIEC 65 zł / 1kg
na kruchym spodzie
-
BAJADERKA 40 zł / 1kg
-
SEROMAK 70 zł / 1kg
-
PLEŚNIAK 55 zł / 1kg
-
ŚWIĄTECZNA BEZA PAVLOVA 200 zł / 1szt.
-
SERNIK A'LA WIEDEŃSKI 65 zł / 1kg
-
BIAŁY BLOK CZEKOLADOWY 64 zł / 1kg
-
SERNIK KRAKOWSKI 65 zł / 1kg
z rodzynkami